Gatineau Paris

Gatineau kombinerer naturlige ingredienser med cutting-edge bioteknologi for å utvikle et avansert utvalg av hudpleieprodukter. Forankret i hudterapi, er våre produkter blitt utviklet sammen med en rekke behandlinger brukt av profesjonelle hudterapeuter i hele verden. Vi er spesialisert i Anti-age og tilbyr svært synelige resultater for å gi deg et yngre utseende.

 

 

Et vågalt, helt parisik hudpleiemerke!

‘If one had to choose one of the most inspiring stories in the history of French cosmetics…it would certainly be that of Jeanne Gatineau’-Les Nouvelles Esthetiques.

 

Vår historie starter i Paris for over 80 år siden med en visnonær av en hudterapeut, Madame Jeanne Gatineau. En kvinne med sann lidenskap for skjønnhet som satte seg som mål å tilby revolusjonerende hudpleieløsninger for kvinner. 

 

 I 1932  åpner hun sin første salong  sin nye lukseriøse leilighet  i 116 boulevard Haussmann. Umiddelbart begynner hun å utvikle sone egne hudpleieprodukter for å fkombinere med sine avant-garde behandlingsteknikker. Gjennom sitt samarbeid med erfarne hudleger og bio-kjemikere ble hun raskt kjent med hudpleiens verden. Jeanne Gatineau School of Beauty ble åpnet i Paris i 1950 og har gitt ekspert opplæring til tusenvis av studenter. Etterspørselen etter Gatineaus unike og innovative kompetanse  førte til en produksjon av produkter for hjemmebruk, og Gatineau slik vi kjenner de i dag, ble født.  

 

Gjennom årenes løp har Jeanne Gatineaus banebrytende forskning og utvikling resultert i kosmetiske gjennombrudd som har tråkket en sti for næringen. Vi var det første "Beauty House" i verden som utviklet Exfoliator og Alkoholfrie renseprodukter og tonere og vi var raske til å etablere seg som et hudpleiemerke som imøtekommer de behov og forventninger kvinner har. 

 

2015 : Varemerket Gatineau-Paris har etablert seg i hele verden som et profesjonelt anti-ageing behandlingsmerke. Merkets hovedtyngde ligger på det rike utvalget av Anti-age produkter og behandlinger.  I Norge selges varemerket utelukkende til hudpleieklinikker og SPA.

 

 

 

 

 

1930 - årene

Jeanne Gatineau sitt hudpleieimperium setter rotfeste. Fast bestemt på å forfølge sin lidenskap etablerer hun hjemmebeahandlingsprogrammer og tilbyr skjønnhetspleie til Parisiske kvinner. Snart blie hennes avant-garde behandlingsteknikker høyt etterspurt, og hun ble raskt en kjent skikkelse i den spirende parisiske skjønnhetsverdenen. 

 

I en alder av 52 år åpner Jeanne Gattineau sin første hudpleieklinikk, hvor hun ikke bare delte sin lidenskap, men utviklet sin kunnskap om hva kvinner vil ha fra sine hudpleieprodukter. 

 

1940 - årene

Jeanne Gatineau begynte å studere Alexis Carrols arbeide, en fransk vitenskapsmann og Nobel Pris vinner. Her så hun for seg en hudpleieserie som virkelig skulle gjøre en forskjell. Hans spesialfelt i aldring av hudceller inspirerte hennes vitenskapelige tilnærming til hudpleie. Fascinert av hva hun hadde lært, jobbet Jeanne Gatineau med dermatologer og biokjemikere for å utvikle sin aller første linje hudpleieprodukter. 

 

1950 - årene

I 1950 åpner Jeanne Gatineau verdens første skjønnhetsskole, hvor hun deler sin inngående kunnskap om hudpleie med tusenvis av hudpleiere. En utrolig suksess, skoler åpner både i Brussel og Milano. 

 

Jeanne Gatineau fortsetter å samarbeide med eksperter i sitt felt og utvikler mange utrolig produkter. Gjennom sin kunnskap om hudpleie kjente hun fordelene av peeling for å lysne hudfarge og skapte verdens første ansiktsskrubb.  Andre produkter hun var den aller første til å skape var alkoholfrie renseprodukter, noen selges også i dag. 

 

1960 - årene

Innen 1960 tallet var Jeanne Gatineaus posisjon som foregangsperson i skjønnhetsbransjen ubestridt. Etter å ha utviklet en linje fenomenale produkter og for evig endret kvinners forventninger til hudpleie, pensjonerte Jeanne Gatineau seg i en alder av 71 år. Den populære skolen ble overtatt av hennes datter slik at Gatineaus utrolig kunnskap om hudpleie kunne overføres til neste generasjon.

 

1970 - årene

Jeannes Gatineaus kunnskap om hudpleie var videreført, så også hennes visjon om å innlemme siste kosmetiske innovasjoner i hudpleieprodukter. Etter suksessen med den aller første eksfolianten, fortsatte fokuset på produkter for lysne hudfargen. Som et resultat av dette var vi det aller første hudpleiemerke som oppdaget og implementerte fordelene av koffein, antioksidanter og vitamin E og F for å oppnå avgifting og utrstråling.

 

1980 - årene

Selv om vi på 80-tallet så en stor økning i kosmetisk forskning, forble Gatineau i sin ledende posisjon i hudpleie. Som de første som oppdaget de kraftige anti-age egenskapene av Retinol, fortsatte vi å avansere feltet og fremme Jeanne Gatineaus grunnleggende visjon. 

 

1990 - årene

Fra en enkelt kvinnes vågale reise startet i en Parisisk leilighet, til en godt etablert forretning i hudpleiebransjen, ble merkevarene Jeanne Gatineau forvandlet til GATINEAU, et globalt anerkjent merke.

Mange vellykkede produktlanseringer fulgte med et kontinuerlig fokus på anti-age, forble Gatineau fremdels en spesialist. Laser, den aller første intesive anti-age behandlingen som etterlignet overfalteeffekten av Laser, en betydelig vitenskapelig fremgang som var meget populær. 

 

2000 - årene

Tiåret så lanseringen av Melatogenine. Den banebrytende anti-age serien som benytter Gatineaus patenterte ungdomsmolekyl for å blokkere de skadelige effektene av frie radikaler og forlenge en ungdommelig hud. Serien er en av toppselgerne også i dag. Den ble anerkjent av I'Occiciel de la Beauté som et enestående produkt, sammen med den prisbelønte Melatogenine Facial. 

 

2015

I dag, selv som et globalt varemerke, er våre verdier fortsatt dypt forankret i vår arv. Men hudpleieprodukter som fortsetter å avansere feltet og et verdensomspennende rykte som en anti-age spesialist. Jeannse Gatineau sin pionerånd er en like integret nå som den var for 80 år siden.

 

 

 

Da Jeanne Gatineau etablert sin merkevare i 1932 hadde hun en klar visjon for fremtiden for hudpleie. Hun visste at å kombinere naturlige ingredienser med cutting edge bio-teknologi vil gi kvinner de synlige resultatene de ønsket. Hun samarbeidet med hudleger og leger og presset grensene for kosmetisk teknologi for å utvikle sin første rekke innovative hudpleieprodukter.

 

Nesten et århundre senere, har vår visjon for hudpleie forblitt uendret. Vi fortsetter å kombinere det beste fra vitenskapen og naturen for å skape et utvalg av førsteklasses produkter som gir fremragende resultater. I dag er vi en global merkevare høyt ansett av skjønnhet eksperter rundt om i verden, og vi er fortsatt forpliktet til Jeanne Gatineau visjon om å gi kvinner innovative og effektive hudpleieprodukter av høyeste kvalitet.